luni, 28 noiembrie 2022

Numerologie astrologica 2023


Sa vorbim despre 2023 din perspectiva numerologica si a corespondentelor planetare (in astrologia vedica, desigur). Daca urmariti numerologia, probabil stiti deja cum sa va calculati anul personal, se calcueaza la fel ca si pana acum, diferenta este ca-i adugam interpretare planetara, corespondenta numarului rezultat. 
Deci, numarul personal anual se calculeaza insumand data nasterii cu luna nasterii (fara anul nasterii) plus 2023. 

ZIUA NASTERE + LUNA NASTERE+ 2023

Daca iese o suma formata din doua cifre, se aduna intre ele ca sa rezulte o singura cifra

Un exemplu: daca esti nascut in 13 aprilie, orice an, vei calcula numarul personal astfel:

1+3+4+2+2+3=15, suma rezultata se reduce si ea, 1+5=6, sase va fi numarul tau anual pentru anul 2023. 

sau 

13+4+2023=2040, 2+4=6 (zerourile nu le luam in calcul)


sau 13+4+7 (7 reprezinta anul 2023)=13+11=24, 2+4=6

vedeti ca, in toate cazurile, rezultatul este acelasi. 

anul 2023, ca si numar general, este numarul 7 si,  din perspectiva astrologica vedica este asociat cu Ketu, Nodul lunar Sud, daca ne gandim la astrologia tropicala, o vibratie asemanatoare lui Neptun. Numarul 7 este asociat misticismului, misterului, ocultismului si al credintei, spiritualitatii, de aceea, de pilda, sunt greu de descifrat persoane care au acest numar in numerograma personala.

Anul 2023 ar putea fi un an al credintei, al unei renasteri spirituale pe care am putea-o resimti cu totii, incepand din primavara, odata cu tranzitele luminariilor in raport cu aceste noduri lunare. Ketu reprezinta suma talentelor si a calitatilor pe care le-am dobandit inainte de nastere, la care am lucrat pe parcursul altor vieti si de aceea el insemna inspiratia pe care o avem fara sa stim de unde sau lucrurile care ne vin din senin, talente de care nu eram consteinti, unele tin de activitati fizice, sporturi, dans, altele de activitati artistice si altele de activitati mentale, psihologice sau spirituale. Anul 2023 poate fi anul in care foarte multi isi pot descoperi talentele, calitatile si-si pot schimba viata integrand noile pasiuni in viitorul la care lucreaza deja. 

De asemenea, este un an in care multi dintre noi vom putea depasi ceva ce parea greu de depasit, un an in care putem lasa in urma, prin vointa si actiune putem schimba circumstantele personale. In acelasi timp, exista o latura secreta a acestei vibratii: datorita misterului asociat numarului 7 si lui Ketu, unele lucruri se pot intampla cu extrema discretie, de pilda unii vor lucra in deplina discretie, fara sa iasa-n fata si abia in urmatorii ani se va putea afla sau se va vorbi despre lucuri noi care se nasc sau incep acum.

Importante descoperiri despre trecut, arheologice sau despre tehnologii si civilizatii trecute care erau avansate pentru cum vedem noi lumea astazi pot aparea. Tehnologii si descoperiri noi pe baza acestora sau care au mai fost pe pamant si care ne ajuta la vindecare si evolutie. 

 Iata asadar ce interesanta vibratie generala are 2023, hai sa vedem cum ne inluenteaza la nivel personal. 

Anul personal 1

Pentru tine incepe un nou ciclu de viata, incepi proiecte noi, care vor defini urmatorii ani. Este bine sa folosesti vibratia numarului 1, asociata cu Soarele pentru actiune, pentru a incepe ceva, studii, activitate, hobby, job nou, afacere proprie. Gandirea creativa, inspiratia si independenta vor fi pentru tine calitatile cele mai de pret in acest an. Vei poseda spirit de aventura, putere, curaj. Vei dori sa devii independent. Numarul 1 este numarul autoritatii, al puterii si de aceea, vei simti nevoia sa preiei controlul vietii tale si vei lucra neobosit la scopurile tale. Soarele este regele planetelor si de aceea pentru tine va fi important sa fii vazut, sa-ti fie recunoscute eforturile si actiunile, deciziile, corectitudinea. Soarele de asemenea este liderul si protectorul celorlalti si probabil se vor prezenta in viata ta, pe parcursul anului, situatii in care trebuie sa preiei controlul si sa-i ghidezi, sa-i ajuti pe ceilalti. Ai grija de tine si de ceilalti, asadar.


Anul personal 2

Luna este asociata cu numarul 2. Armonia, sensibilitatea, emotiile, hrana fizica si emotionala, romantismul, colaborarea: dupa un an 1 in care a fost vorba despre individualitatea ta si te-ai dezvoltat personal, urmeaza un an de vindecare si dezvoltare emotionala. Unele persoane devin parinti intr-un an personal 2, au grija de copii, le ofera iubire, grija si hrana, Luna este mama prin excelenta si de aceea un an personal, altii se pot casatori intr-un an cu vibratie 2 pentru ca numarul 2 tine cuplu, pereche. Grija, emotiile, iubirea, sentimentele vor avea un caracter important pentru tine in acest an 2. pot fi multe schimbari repetate in viata ta, deoarece Luna se misca cu rapiditate si si-si schimba fazele usor iar acest lucru descrie cel mai bine starile mentale trecatoare prin care trecem noi, oamenii. Starea mentala pozitiva, pentru ca Luna reprezinta mintea, armonia si frumusetea, vindecarea ta si a celor dragi (atat fizica dar si emotionala), vor fi primordiale. Vor fi momente cand poate va trebui sa ai grija de mama sau vei petrece momente frumoase alaturi de mama daca mai e printre noi. Acest an iti da posibilitatea sa vindeci rani din trecut, care tin de copilarie si sa te pregatesti pentru anii care urmeaza. Vei constata ca unele subiecte te emotioneaza si vei fi in contact cu latura ta emotiva mai mult decat inainte. de asemenea, intuitia ta va fi mai acuta, visele si sentimentele mai intense. modul in care te exprimi tu va deveni mai grijuliu, deoarece tu insuti vei fi mai sensibil si vei aprecia ca ceilalti sa fie plini de tact in divese situatii, cu tine sau cu ceilalti. 

Anul personal 3

Jupiter este planeta care guverneaza numarul 3. In astrologie, Jupiter este asociat cu maestrul, profesorul zeilor, intelepsciunea, expansiunea, generozitatea. Anul personal 3 ar putea fi un an de deschidere, de studiu si expansiune, de abundenta, in care primesti mult de la Univers, fara sa faci eforturi deosebite. Desigur este importanta pozitia lui Jupiter in horoscopul natal, precum si tranzitele lui Jupiter si sa spunem ca in prima parte a anului actionezi si in a doua parte culegi cu bucurie roade. Natura lui Jupiter este generoasa si recunoscatoare, este usor de multumit, viata ta va fi mai fericita in anul personal 3. Vei impartasi si celor din jur pace si armonie, dupa cum ii vei ajuta si material. Ocazii fericite si norocoase vor presara anul personal 3, te vei simti optimist si plin de incredere in viata, in Dumnezeu, in oameni. Singura grija pe care trebuie sa o ai la autoindulgenta, sa te ingrijesti, sa nu faci excese si sa nu incarci ficatul, care este organul corespondent planetei Jupiter. Pe scurt, anul personal 3 iti poate aduce mai mult noroc, prosperitate si fericire. Munca o vei face mai usor si cu mai putine efort decat pana acum. 

Anul personal 4

Rahu sau Nodul lunar Nord este asociat numarului 4 in astrologia vedica. In astrologia tropicala, ma pot gandi la Uranus, care are carcteristici similare lui Rahu. Este un an de originalitate, de gandire neconventionala, de ambitii si munca spre a obtine ce-ti doresti in viitor. Te gandesti mult la viitor si este multa energie, desi mulcesti mult, parca esti mereu electric si incarcat. Energia lui Rahu. Esti mereu in miscare si agitatie, ceillalti cu greu pot tine pasul cu tine, ai asteptari mari si de la ceilalti, macar sa te lase sa lucrezi daca nu pot lucra alaturi de tine. Energia mentala este foarte mare si ea, ai foarte multe idei si nopti de activitate mentala in care faci proiectii de viitor. Pui pasiune in fiecare proiect al tau si ai incredere ca vei culege roade, chiar daca acestea nu se vad inca fizic. Pentru cei care spera in schimbari de destin si nu sunt obinuiti sa faca efort sa munceasca la visele lor, anul personal 4 le poate da aceasta constanta si energie, deoarece odihna si asteptarea nu vor fi cuvintele cheie ale anului 2023. Ai putea lucra la multiple proiecte sau vei putea introduce moduri noi sau inovative de a lucra, pentru ca Rahu se plisctiseste si este mereu original. 


Anul personal 5

Planeta Mercur este asociata numarului 5 si in acest an vei exprima calitati mercuriene: comunicare, stiinta, miscare, neliniste, invatare, exprimare, vorbire, mijloace de comunicare, inteligenta, calatorii scurte sau mai lungi. Vei comunica bine cu oamenii, vei sti sa-i faci sa se simta in largul lor. Va fi usor sa-i convingi pe ceilalti. Vei negocia bine si vei vinde, daca lucrezi in vanzari deoarece Mercur este si planeta comertului. Nu-ti va placea mult sa petreci timp singur si nici nu vei avea foarte mult timp singur, dupa cum ai putea tu insuti sa te simti foarte energic si efervescent, dar nu neaparat focusat pe un singur obiectiv. vei avea multiple interese si idei pe care le vei urma cu entuziasm si vei descoperi si altele pe masura ce le urmezi pe acestea. Modul de conunicare se va schimba, pentru elevi, studenti, avocati, oameni de marketing, oameni de vanzari sau care au afacere proprie, acest Mercur va face miracole in anul personal 5. este Eosibil sa faci achizitii de aparatura electronica, notebook, smartphone, camere,etc in aceste an. Modul de a te misca si de a arata va fi dinamic si plin de candoare, te-ai putea simti, indiferent de varsta, tanar si plin de viata, vei fi activ, sportiv si atent la dieta. 

Anul personal 6

Un an de iubire. Da, pentru ca vorbim de Venus. Intalnesti partenerul, te casatoresti, frumoasa calatorie de luna de miere, vacanta exotica. este un an interesant, plin de iubire, de distractie, de frumos, de arta, de sentimente, de frumusete si atractie. Vei atrage oameni in jurul tau, te vei simti frumos si atragator. pentru cei care spera sa-si schimbe aspectul fizic de mult timp, acest an poate fi cel mai bun. Daca aveti interventii pe care le-ati amanat, in acest an recuperearea post operatorie poate fi mai usoara decat in alti ani. Cei care sunt singuri vor avea ocazii multiple sa-si intalneasca perechea, sa se indragosteasca si sa traiasca incredibil de frumos acest an. Cei care sunt artisti, actori, dansatori, scrritori vor avea un an minunat de atractivitate si maxima expresivitate artistica. De asemenea, in acest an nu-ti va placea sa faci munci fizice si vei putea delega usor celorlalti munca fizica sau care-ti displace, deoarece, conform legendelor vedice, Venus avea o armata de demoni carora le delega munca grea si care munceau cu placere pentru ea. Pentru cei care doresc sa schimbe masina sau doresc sa achizitioneze una, acesta poate fi anul potrivit.


Anul personal 7

Un an mistic, de credinta, poate descoperi un nou parcurs spiritual care ti se potriveste. Vei prefera sa fii in compania ta si a lui Dumnezeu, dar vei iesi foarte mult pentru va conta pentru tine sa fii vazut de ceilalti si sa fii in compania lor. Vei fi atras de teme paranormale, de sci-fi, tehnologie, istorie, chiar si daca vorbim de stramosii tai, de istoria familiei tale. Nivelul de energie fizica va fi bun, astfel incat ai putea practica un sport sau o activitate la care iti amintesti ca excelai; sau poate fi ceva nou si descoperi ca te descurci foarte bine. Anul acesta ai putea completa un proiect care ti s-a parut foarte greu in trecut si l-ai abandonat sau amanat sau un proiect pe care l-au inceput altii si nu au putut sa-l continue si pe care-l vei completa cu succes, spre uimirea tuturor. Lui Ketu, Nodului Lunar Sud, cel care corespunde numarului 7, nu-i este teama de efort si nici de riscuri, de aceea spiritul de aventura si asumarea riscurilor sunt posibile intr-un an 7, in special daca esti o persoana care de obicei "joaca la sigur'. In orice caz, anul aceste vei cultiva ganduri si idei secrete la care vei lucra in viitor. 


Anul personal 8

An destinic, in care Saturn e protagonist. Schimbari si munca sustinuta, perseverenta, disciplina. Daca esti o fiinta cu dificultati de concentrare sau care-si pierde interesul usor, anul personal 8 te ajuta sa ralizezi lucruri pe care in mod normal nu ai fi reusit. Vei avea rabdare si perseverenta si vei reusi sa cuceresti obiectivul care pana acum parea imposibil de atins. Anul 8 te ajuta sa nu te descurajezi daca nu ai reusit din prima si te ajuta sa muncesti pana la reusita, nu iti pierzi entuziasmul in fata dificultatilor, esti un adevarat luptator. Capacitatile mentale sunt la maxim, esti analitic si realist, bun judecator al circumstantelor, stii sa iei decizii bune, stii sa calculezi rezultatele actiunilor pe care le conduci. De asemenea, ai capacitati diplomatice si ii conduci pe ceilalti, ii organizezi, Saturn este planeta politicii, a autoritatii si a guvernarii. Anul personal 8 iti poate dezvalui ce este cu adevarat important, dincolo de aparente si iti poate schimba directia in concordanta cu noua crestere spirituala pe care ai dobandit-o in aceasta etapa de viata. 


Anul personal 9

Este anul curajului, asociat cu planeta Marte, al entuziasmului si energiei. Este anul care incheie ciclul, anul urmator, 1 incepe un altul. De aceea, multi nativi in anul personal 9 reusesc sa concluzioneze, sa inchida cu succes ceva ce-si doresc de mult timp. Te simti mai puternic si mai curajos. "Eu pot" este verbul care caracterizeaza acest an personal 9 si este un an foarte pasional. In functie de cum este pozitionat Marte in horoscopul tau, la rezultate corespondente acestei case te poti astepta. De exemplu, daca Marte in casa a 5a sau ai  semnul Berbec sau Scorpion in casa a 5a a copiilor, anul personal 9, a lui Marte, iti poate aduce copilui mult asteptat, chiar daca ai avut dificultati de conceptie in trecut. (doar un exemplu). Orice actiune care cere efort, curaj, pasiune si actiune, o poti face in anul personal 9, cumva chiar si daca nu crezi inainte de acest an, lucrurile se pot intampla. Marte iti da curaj si viziune, initiativa. De semenea este un an plin de pasiune si iubire, in sensul de protectie a celor dragi, Marte este razboinicul care protejeaza pamantul celor dragi. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Casa Norocului in Astrologie. Despre Noroc si Oportunitati.

Ce-i al tau e pus deoparte? Nu chiar. Trebuie sa cauti si sa actionezi.  Astrologia, in special cea indiana, vedica, ne spune ca a al nouale...