duminică, 27 noiembrie 2022

Decembrie, sarbatoare stelara

 Decembrie 2022

Northen Lights, Norway
Photo Source Travel in your own way, Facebook

                                      
In sfarsit, Venus! Venus din nou vizibila pe cer, dupa ce, in ultimele luni, a fost in combustie, adica in stransa conjunctie cu soarele si implicata in eclipsele care au avut loc. 
Venus guverneaza pacea, armonia, iubirea, toleranta, finantele, frumusetea, relatiile afective, bogatiile, in astrologia vedica chiar si vehiculul, masina personala. Ea nu iubeste drama si turbulentele. 
Luna decembrie o face din nou vizibila pe aceasta zeita, care impreuna cu Mercur, vor tranzita in Capricorn, mai inai Mercur, in 6, apoi Venus, in 9. 
Dealtfel, odata iesite din intervalul cuprins intre nodurile lunare, planetele vor da rezultate mult mai bune, lumea se simte deja mult mai bine, mai plina de speranta si se simte deja un suflu nou de inceputuri proaspete, chiar de acum. 
In 7-8 are loc momentul de Luna Plina, care ar putea fi pentru multi momentul cel mai delicat al lunii, deoarece in aspect strans cu Marte, retrograd pe toata perioada lunii. 

Jupiter, planeta norocului, supranumit si Marele Benefic, intra in 20 decembrie in zodia Berbec, unde va tranzita in urmatoarele  6 luni. Berbec este si el un semn al inceputurilor, in mod traditional si multa lume, indiferent de semnul zodiacal, ar putea incepe proiecte noi, care tin de sectorul astrologic personal in care au semnul Berbecului. Jupiter tranziteaza 1 an intr-un semn si parcurge intreg zodiacul in 12 ani ! Asa ca intrarea oficiala a lui Jupiter intr-un semn nu este o zi oarecare. 

In 23 deja si Soarele se va fi mutat in Capricorn,  cand are loc momentul de Luna Noua.
Cu toate ca Marte ramane retrograd pe toata perioada lunii decembrie, cerul lunii decembrie arata mai senin si clarificat de drama turbulentelor traite in ultimele luni.  Sarbatoare din Ceruri 🙏😊✨
Am lucrat la horoscpul lunar aici



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Casa Norocului in Astrologie. Despre Noroc si Oportunitati.

Ce-i al tau e pus deoparte? Nu chiar. Trebuie sa cauti si sa actionezi.  Astrologia, in special cea indiana, vedica, ne spune ca a al nouale...