miercuri, 28 septembrie 2022

Planetele lunii octombrie 2022

Bine v-am regasit !  Cum ati petrecut si cum petreceti ultimele zile de Mercur retro? Vi s-a defectat ceva micut la masina? S-a stricat aspiratorul? S-a stricat notebookul personal?  Ati avut un puseu de acnee dupa o eternitate de timp? Sau s-a intors o alergie?  Efectul lui  Mercur in cuadratura cu Marte. Vestea buna e ca deja din 2 octombrie totul reintra in normal si Mercur direct e mai puternic (si mai inteligent 😁) decat oricand. 

Mercur va calatori in semnul Balantei, alaturi de Venus si Soare. 
Am vorbit despre aceste lucruri intr-o serie de materiale youtube, pe care le gasiti aici: 


Venus e cea mai buna veste pentru Balante luna aceasta, cand sarbatoresc si ziua de nastere. La multi ani, asadar! Incepe anul vostru astrologic, care va dura pana anul viitor de ziua voastra, sau in preajma zilei de nastere, uneori. 
Planeta Venus este guvernatorul semnului vostru solar si este domiciliul ideal pentru aceasta. Ea guverneaza frumosul, artele, armonia, lucrurile frumoase, de calitate, iubirea si …norocul.
Ea este considerata in astrologie planeta norocului, (mai este supranumita si micul noroc), e cea care iti face cadouri. Jupiter, pe de alta parte, este planeta norocului (mare) care te face sa cresti si-ti da expansiune in toate domeniile si in special domeniul indicat de casa si semnul in care se gaseste  pozitionat la nastere. Aceste doua planete norocoase se vor afla in opozitie (aspect mutual), dar nu va speriati, este de bine, adica pot fi momente placute cu persoane dragi sau mici satisfactii personale sau financiare. Si timp petrecut cu persoana iubita, desigur, un weekend in 2 sau o excursie spontana cu copiii. 😊

Saturn va face din nou o cuadratura cu Uranus, intre semnele Varsator si Taur. Un aspect care s-a mai prezentat in ultimii ani si care a caracterizat presiunea si criza pe care o resimtim. Ea tine de temeri si de obligatii viitoare. Atat Saturn cat si Uranus sunt guvernatori ai Varsatorului care este un semn al “viitorului”. Un alt guvernator al Varsatorului, vedic de aceasta data, este Rahu, Nodul Lunar Nord, care si el tine de tendinte si de viitor si este si el implicat in aceasta cuadratura. Va fi interesant de observat ce se intampla in continuare. O data importanta pentru acest aspect ar putea fi ziua sau zilele de 11-12 octombrie, cand Luna, dupa momentul de luna plina din 9 octombrie, va tranzita si va activa aceste configuratii si, concomitent, Marte din Gemeni va face o cuadratura de grad cu Neptun, aflat in Pesti. E o cuadratura care pare sa vorbeasca de actiune dar si de idealuri, iar Saturn-Uranus-Rahu, despre necesitate, urgenta si datorie fata de generatiile ce vor urma. 

Dupa ce Saturn va incepe miscarea directa, din 23 octombrie, lucrurile de urmat si decis vor putea parea mai clare si datorita faptului ca va aspecta Mercur, in trigon. 
In data de 25 va avea loc  momentul de Luna Noua, la primele grade in Scorpion, cu eclipsa partiala de soare. 
Asa cum am vorbit si intr-un material youtube, eclipsa de soare este foarte aproape de Venus, iar acest lucru insista aspura parteneriatului si a colaborarii, a schimbului, ce trebuie sa existe la baza oricarui acord.  A reciprocitatii.  

Aceste aspecte sunt generale, nu le consideram si nu le luam personal. Tranzitele astrologice ne ajuta sa vedem llucrurile in ansamblu. Pentru detalii in functie de ascendent, v-am lasat link cu playlist lunar mai sus.  
Va doresc o luna octombrie efervescenta si plina de inspiratie !  🙏

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Casa Norocului in Astrologie. Despre Noroc si Oportunitati.

Ce-i al tau e pus deoparte? Nu chiar. Trebuie sa cauti si sa actionezi.  Astrologia, in special cea indiana, vedica, ne spune ca a al nouale...